F3L en F3J Clinic 2024

      Geen reacties op F3L en F3J Clinic 2024

Het RES seizoen 2024 gaat weer bijna beginnen.
Voordat het seizoen begint bieden wij graag de kans om te oefenen en kennis te maken met deze RES-clinic. Voor ons ook wederom goed om de wedstrijd spullen te testen.

Nu, dat kan en we zien hiervoor een mogelijkheid voor a.s. zondag, 3 maart 2024 op een (droog) veld aan de kerkweg in Markelo (52°13’24.1″N 6°30’48.5″E). Ja, het is op korte termijn, maar RESsers zijn immers weerafhankelijk. Let op: het zandpad is afgesloten.

Wij nemen alle wedstrijd spullen mee en gaan gewoon een vriendschappelijk wedstrijdje vliegen, heel relaxed. Voor diegene die beginnen in deze klasse kunnen vragen stellen over materiaal, tactiek, coaching, reglement en andere zaken. Hou je tijdens zo’n clinic vooral niet in.

Om de dag soepel te laten verlopen, vragen we je vriendelijk om je in te schrijven via onze RES website. Waarom inschrijven?
Het helpt ons om een goede planning te maken voor de activiteiten, en je naam zal helder klinken door de luidsprekers. Of je nu wilt deelnemen aan starts of gewoon wilt kijken, iedereen is welkom. Het draait allemaal om plezier en leren.

Mocht je voor F3J komen, laat dit dan even weten in de inschrijving, dan worden 2 lieren geregeld.

Het programma voor de middag:
– Afstellen van je model;
– Afstellen van je starthaak;
– Zoomen;
– Instructie coach en lijnmanager;
– afstemming vlieger coach;
– Proefstartjes en binnen 2 minuten landen;

Het programma na de middag zijn gepland voor de vriendschappelijke wedstrijdjes.

Dus, als je geïnteresseerd bent in RES- of F3J-vliegen of simpelweg wilt kennismaken met de RES (F3L) of F3J klasse, schrijf je dan in en doe gezellig met ons mee!

Wanneer: zondag 3 maart 2023;
Waar: Markelo, Kerkweg bij de kruising Löppinksweg (52°13’24.1″N 6°30’48.5″E);
Aanvang: 10:00u
Sluiting: 16:00u.

We zien je graag op de clinic.
Wout & Willem