Ook NK wedstrijd 9 afgelast maar….

      2 reacties op Ook NK wedstrijd 9 afgelast maar….

Beste RES-deelnemers,

Helaas, helaas, zoals jullie wellicht ook al gezien hebben, willen de weergoden niet meewerken. Voor het komende weekend zijn we genoodzaakt om de wedstrijd (9) wederom af te gelasten.

Het 2023 F3RES vliegseizoen sluiten we hiermee af en dit betekent dat we met 4 wedstrijden geen nieuwe NK kampioen mogen kronen!

Arno, proficiat met behaalde resultaat in 4 wedstrijden, helaas geen NK titel.
Update 23-10-2023:
Er is een verschil geconstateerd in het reglementenboek en het reglement F3RES op deze site. RB zweef gaat dit uitzoeken en neemt een beslissing over deze NK.

We begrijpen dat het teleurstellend is om het seizoen op deze manier af te sluiten, dus hebben we iets speciaals in gedachten. De organisatie overweegt om nog een RES-vliegdag te organiseren tussen nu en december, puur voor de gezelligheid. Deze dag telt niet mee voor het NK, maar het biedt een geweldige gelegenheid om samen te vliegen en biedt ons de kans om de apparatuur nogmaals te testen voor het de winterstalling ingaat.

Wanneer deze extra vliegdag plaatsvindt, hangt af van gunstige weersomstandigheden, dus wees voorbereid op een last-minute aankondiging. Zodra we groen licht krijgen van Moeder Natuur, zullen we het meteen delen op de F3RES-website en onze sociale mediakanalen. Inschrijven verloopt zoals gebruikelijk via onze website, en we willen je vragen om je aan te melden, zodat we een inschatting kunnen maken van het aantal deelnemers. Als de weersvoorspellingen meezitten, gaat deze dag zeker door.

Voordat we definitief afscheid nemen van het seizoen 2023, willen we jullie hartelijk bedanken voor jullie deelname aan deze prachtige RES-wedstrijden. We hopen jullie binnenkort weer te zien op onze vliegervergadering of in het nieuwe vliegseizoen 2024.

Tot dan!
Namens de F3RES organisatie,
danken we jullie voor jullie enthousiasme en betrokkenheid.
Wout & Willem

2 gedachten over “Ook NK wedstrijd 9 afgelast maar….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.