Inschrijving NK F3RES wedstrijd 8 – 14/15 okt gestart

Na de laatste afgelasting gaan we weer door met wedstrijd 8.
We nodigen je daarom graag uit om in te schrijven voor deze wedstrijd, die plaatsvind in het weekend van 14/15 oktober, zaterdag of zondag, de beste dag met de beste weersvoorspellingen zal worden gekozen. We gaan vliegen op het veld van vliegclub Gooi en Eemland.

F3RES/F3L is een geweldige competitie en de perfecte instapklasse voor het vliegen van thermiek, het testen van je vaardigheid, het bepalen van je strategie en sportief bezig zijn. Of je nu een doorgewinterde veteraan bent of een nieuwkomer in de competitie, we heten je van harte welkom om ons te komen laten zien wat je in huis hebt.

Het weer bepaalt waar en wanneer we gaan vliegen.
De inschrijving sluit op donderdagavond 12 oktober om 20:00u, dus zorg ervoor dat je je op tijd aanmeldt.

Schrijf je in en noteer deze wedstrijddag in je agenda!

Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Het F3RES/F3L team staat klaar om je te ondersteunen en te helpen, zodat we samen van deze competitie een prachtige belevenis kunnen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.