Het naseizoen 2023 gaat van start.

      Geen reacties op Het naseizoen 2023 gaat van start.

Beste RES vrienden,

We hopen dat jullie allemaal een fantastische vakantie hebben gehad.
Voor degenen die ervoor kozen hebben om in Nederland te blijven, hopen we dat jullie, ondanks het soms grillige zomerweer, toch hebben kunnen genieten. Zomerweer in Nederland lijkt niet te voorspellen!

Nu is het wederom tijd om onze blik te richten voor een nieuw naseizoen met onze volgende RES-wedstrijden. Het voorseizoen had al enkele spannende wedstrijden. Door de weersomstandigheden hebben we er slechts 3 van de 5 kunnen vliegen. Gelukkig staat het naseizoen voor de deur en we hopen natuurlijk op betere weersomstandigheden voor de komende geplande wedstrijden.

Markeer 3 september met een grote cirkel in je agenda, want dat is, mogelijk, de dag waarop we onze eerste wedstrijd na de zomervakantie hebben gepland. We kijken er enorm naar uit om jullie daar te treffen.
Het inschrijfformulier staat weer klaar, dus schrijf je in, voor donderdag 20:00u van het wedstrijdweekend. De exacte locatie van het wedstrijdveld wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Laten we samen van deze RES-wedstrijd weer een mooie vliegdag maken, vol sportiviteit en plezier. We rekenen op jullie deelname en zien jullie graag in het weekend van 3 september op de RES-wedstrijd.

Met sportieve groeten,
Namens de F3RES organisatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.