Verslag wedstrijd Duiven 4 sept 2021

      Geen reacties op Verslag wedstrijd Duiven 4 sept 2021

Duiven, 4 september 2021.

Een geweldige vliegdag, de dag begon bewolkt maar na een uurtje brak de bewolking en kregen we gaten in het wolkendek die vrij snel groter werden. Het gras was droog ( in tegenstelling tot zondag) het veld uitzetten was een fluitje van een cent, alles werkte. Met 14 man vliegen op 5 startplekken betekende wel dat we steeds 1 man tekort kwamen met de vlieg- werkzaamheden. Jammer genoeg sneuvelde een enkel model waardoor we weer meer hulp ter beschikking hadden. Later op de dag werd de thermiek geleidelijk aan steeds beter. Prachtige vluchten en een mooie strijd vooral tussen vader en zoon de Bliekā€¦.. We hopen de volgende keer dit weer mee te maken.

De uitslagen zijn te vinden op deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.